Love Cuc, Timun Berbentuk Love Keluaran Marks And Spencer

love cuc, timun berbentuk love keluaran marks and spencer

Selalunya bila nak bagi hadiah kepada pasangan ni mesti kita akan cari benda yang nampak romantik seperti cincin, gelang paling kurang pun coklat.

Tapi, ada satu benda yang korang boleh masukkan dalam list untuk diberikan kepada pasangan. Benda tu ialah,

Timun bentuk love keluaran Marks and Spencer.

love cuc, timun berbentuk love keluaran marks and spencer

Nampak macam pelik, kan? Tapi mungkin ini boleh jadi kelainan untuk hadiah buat pasangan. Timun ni sudah pun dilancarkan di seluruh United Kingdom dan dikenali dengan nama Love Cuc.

Buat masa ini kitorang tak pasti sama ada produk ni jual di Malaysia ataupun tak. Tapi, kalau dekat UK, Love Cuc ni dijual dengan harga £1 (lebih kurang RM 5.36).

Mesti korang tertanya-tanya, nak buat apa dengan timun ni kan?

Produk ni adalah timun. Jadi, korang boleh guna untuk buat sandwich ke salad kea tau apa-apa sahaja yang bersesuaian.

Sumber: Mirror, Daily Mail

ARTIKEL BERKAITAN