Berani Pak Guard Tegur Entiti Tengok TV Di Klinik Kesihatan, “Sorang Ka Tu?”

Kini tular di media sosial video seorang pengawal keselamatan dengan beraninya menegur satu entiti di sebuah klinik kesihatan.

berani pak guard tegur entiti tengok tv di klinik kesihatan, “sorang ka tu?”

Video berkenaan menunjukkan keadaan dalam ruangan menunggu, dengan televisyen terpasang sambil entiti itu duduk pada kerusi.

 

Berdasarkan perkongsian video Tiktok, pengawal keselamatan itu dikatakan ternampak televisyen sedang terpasang di ruangan tersebut ketika sedang membuat rondaan.

berani pak guard tegur entiti tengok tv di klinik kesihatan, “sorang ka tu?”

Selepas diperiksa, terdapat bayangan entiti sedang duduk pada kerusi tersebut.

berani pak guard tegur entiti tengok tv di klinik kesihatan, “sorang ka tu?”

“Satgi tutup TV balik na, Assalamualaikum. Cer kalih nak tengok sikit. Pandai dia, tengok sorang ka tu? Takpa satgi tutup balik TV na,” demikian menurut pengawal keselamatan itu.

 

@malaysianupdatenews Video ini dirakam seorang pak guard sebuah klinik kerajaan di Perlis Indera Kayangan yang baru dibuka. Menurut empunya cerita, dia ternampak peti TV terpasang di ruang menunggu klinik berkenaan ketika sedang membuat rondaan. Rupa-rupanya ada penonton.. Tengok cerita apa tu kak? 😖 #malaysianupdate #beritaditiktok #newsattiktok #trendingnewsmalaysia #fyp #fypシ #videoviral #trending ♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

 

Tidak dapat dipastikan kesahihan entiti yang dimaksudkan, namun ia telah membuatkan ramai berasa seram sejuk jika berada ditempat pengawal keselamatan itu.

 

Kredit: TikTok @malaysianupdatenews