“Ingat Lagi Dulu, Kalau Saya Ni Baju Saya Adalah Baju Reject!..” Nabil Kongsikan Hikmah Pengalaman Kena Reject

Setiap orang mesti pernah melalui pengalaman kena ‘reject’. Tidak kira dalam pekerjaan, percintaan, ataupun apa sahaja. Begitu juga dengan Nabil Ahmad. 

“ingat lagi dulu, kalau saya ni baju saya adalah baju reject!..” nabil kongsikan hikmah pengalaman kena reject

Sebelum bergelar juara Raja Lawak, rejection adalah perkara biasa dalam hidup Nabil, tidak kira dalam pekerjaan ataupun dalam percintaan. 

Tapi bagi Nabil, rejection itu adalah satu kekuatan bagi. Rejection itulah yang memberi semangat dan mengentalkan diri supaya dia menjadi seseorang yang tidak tahu erti mengalah.

Jika anda ingin mendengar tentang kisah rejection Nabil. Dengarkan episode terbaharu Selebriti Podcast : Nabil Ahmad bertajuk ‘DAH BIASA DENGAN REJECTION’.

Dengarkan siri SYOK Podcast baharu, ‘Selebriti Podcast: Nabil Ahmad’, yang mengisahkan tentang perjalanan hidup dan pengalaman peribadi Nabil Ahmad, menempuh cabaran dan dugaan untuk mengukir nama dalam industri hiburan tanah air dan kisah penghijrahan yang dialaminya. Siri ‘Selebriti Podcast: Nabil Ahmad’ boleh distirm secara eksklusif di aplikasi dan laman web SYOK. 

Dalam siri SYOK Podcast ini, Nabil Ahmad, selebriti tempatan terkenal, membawa peminat menyusuri kisah hidupnya sebelum dikenali ramai serta perjalanannya menjadi anak seni di dalam dunia pengacaraan, lakonan, dan pengarahan. Nabil juga akan menceritakan tentang kisahnya bersama keluarga dan perubahan ke arah kebaikan yang turut dikongsikan bersama peminat. 

Anda boleh mendengarkan Selebriti Podcast: Nabil Ahmad di laman web SYOK ataupun muat turun aplikasi SYOK sekarang. 

Jika anda ingin info lebih lanjut, boleh mengikuti perkembangan terkini di Instagram @syok.podcast

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SYOKcast (@syok.podcast)