Gaya Duduk Puteri Sarah Disamakan Dengan Madunya? Ini Reaksi Beliau

Puteri Sarah, isteri pertama pengarah sensasi Syamsul Yusof, hanya mampu tersenyum apabila dituduh meniru fesyen dan penampilan madunya, Ira Kazar.

gaya duduk puteri sarah disamakan dengan madunya? ini reaksi beliau

Menurut pemilik nama sebenar Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin ini, beliau menjelaskan bahawa dia tidak meniru sesiapa dan lebih selesa menjadi dirinya sendiri.

 

“Saya memang selalu pakai selendang dan dipadankan dengan topi.

“Hannah Delisha pun selalu ‘style’ begini. Kenapa anda (netizen) yang macam tersakit sangat,” katanya.

 

Menurut Puteri Sarah, beliau kerap memakai selendang dan topi, dan dia tidak pula mengikuti trend fesyen atau penampilan orang lain, selain mempertahankan bahawa netizen sepatutnya tidak terlalu menghakimi fesyen seseorang dan seharusnya memberi ruang kepada individu untuk memilih pakaian yang selesa dan sesuai dengan diri mereka sendiri.

 

Terdahulu ini, Puteri Sarah telah memuat naik gambar di media sosialnya yang menunjukkan beliau memakai busana merah jambu yang dipadankan dengan selendang dan topi. Namun, beberapa netizen telah menuduh Puteri Sarah meniru fesyen Ira, yang pernah berkongsi foto dengan gaya lebih kurang serupa. Salah seorang pengguna Instagram turut menulis "Style duduk macam madu you lah" dalam ruangan komen gambar Puteri Sarah.

 

 

 

 

Sumber: Instagram