Che Ta Melaram Sakan Walau Hanya Untuk Siram Pokok [Video]

Pelakon, Rozita Che Wan atau lebih dikenali dengan panggilan Che Ta, sering mencuri perhatian ramai warganet gara-gara perangainya yang ‘masuk air’.

 

Memiliki rupa paras menawan, ibu kepada Aaisyah Dhia Rana ini telah menarik perhatian ramai kerana dilihat melaram sakan meskipun hanya untuk menyiram pokok di laman.

che ta melaram sakan walau hanya untuk siram pokok [video]

Menerusi Tiktok Che Ta, video yang meraih lebih 600 ribu jumlah tontonan itu memaparkan beliau dalam pakaian serba biru dan berseluar putih, siap dengan gincu merah seakan mahu keluar berjalan, namun ia hanya pakaian untuk menyiram pokok sahaja.

 

@rozitachewan1 Tk p mana pun… nk siqam pokok ja … janji lefupppppppp walau apa pun kita nk buat… tk gituewwwwe🀣🀣🀣🀣🀣 . SATIN SCARVES paling mantap abad ini πŸ€ͺ . #cheta #rcw #byrcw #rozitachewan #fyp #cekangjelita ♬ sonido original - π™ŠΓ­π™™π™€ 𝙖 𝙑𝙖 π™ˆπ™ͺπ™¨π™žπ™˜π™–πŸŽ΅

 

Ramai yang dilihat terhibur dengan video tersebut dan ada yang berpendapat tidak hairan kerana dia adalah Che Ta jika dibandingkan dengan mereka yang berpakaian sebegitu, pasti akan mengundang tanda tanya jiran mereka.

che ta melaram sakan walau hanya untuk siram pokok [video]

Sumber: Tiktok