Anda Kini Boleh Beli Pakej Percutian Tempatan Harga Bawah RM80 Di Astro Go Shop!

Platform membeli-belah barangan rumah dan e-dagang di Malaysia iaitu Go Shop kini melancarkan kempen ‘Macam-Macam Ada’ pada bulan ini dengan menawarkan tawaran terbaik merangkumi pelbagai kategori termasuk barangan kesihatan, dapur dan makanan, rumah dan kediaman, fesyen dan kecantikan, elektronik, serta kategori terbaharu – pelancongan.

anda kini boleh beli pakej percutian tempatan harga bawah rm80 di astro go shop!

Menerusinya, pelanggan boleh menikmati RM20 diskaun dengan menggunakan kod ADA20 dengan berbelanja serendah RM220 serta menerima baucar sebanyak RM20 untuk pembelian seterusnya.

 

Pelanggan yang inginkan percutian tempatan yang singkat tetapi berbaloi juga boleh membeli pakej percutian ‘Let’s Go Cuti!’ dengan harga di bawah RM80 untuk menikmati percutian ke Cameron Highlands dan Port Dickson. Selain itu, Go Shop juga menawarkan pelbagai barangan keperluan percutian daripada jenama terkenal serta diskaun sebanyak 40% untuk jenama elektronik dan digital terkemuka.

.

Pelanggan akan dapat menikmati penjimatan sehingga RM50 apabila mereka membeli-belah dengan pembayaran melalui rakan kongsi pembayaran Go Shop seperti CIMB, RHB, VISA, Hoolah dan Grab. Selain itu, pelanggan juga boleh memperoleh 5% Go Points untuk setiap pembelian dan mendapatkan Go Points tambahan dengan minimum tiga pesanan setiap bulan.

.

Sempena bulan Jun ini, Go Shop turut memperkenalkan dua program baharu pada saluran-saluran, laman sesawang dan aplikasi mudah alihnya seperti:

  • Teratak Sihat menampilkan tawaran terhebat untuk makanan kesihatan, vitamin, makanan tambahan dan lebih lagi.
  • Setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada jam 11 pagi di Astro CH118
  • The Premium memaparkan pilihan eksklusif produk fesyen dan kecantikan daripada jenama seperti Melvita, Crabtree & Evelyn, Bonia, Sothys dan banyak lagi.
  • Setiap hari Sabtu pada jam 11 pagi di Astro CH111

.

Untuk maklumat lanjut, layari www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store.