Nak Enjoy Momen Yang Magik Dengan Park Seo Jun, Jejaka Terhangat Korea?

nak enjoy momen yang magik dengan park seo jun, jejaka terhangat korea?

Kredit: SK magic & jcomp/Freepik

Siapa fangirl Park Seo Jun kat sini, angkat tangan?! Haa, kalau korang nak tau, sekarang korang dah boleh nikmati momen yang magik dengan jejaka terhangat Korea ni! Macam mana caranya? Korang hanya perlu minum air yang benar-benar bersih! Confirm rasa macam berada di kayangan!

Tak percaya? Ni sebab Park Seo Jun tergila-gila dengan keluaran terbaharu SK magic iaitu JIKSOO Ria water purifier:

#1 Dilengkapi dengan teknologi tanpa tangki JIKSOO

#2 Ada fungsi sistem pemanasan dan penyejukan air segera

#3 Teknologi canggih dengan penggunaan elektrik minimum

#4 Pensterilan UV tab air

#5 Butang sentuh mesra pengguna

#6 Kunci keselamatan kanak-kanak untuk air panas & sejuk

#7 Kawalan isipadu secara satu sentuhan (120ml & 1,000ml)

#8 Reka bentuk yang kompak & estetik disertai dengan panel paparan mesra pengguna

#9 3 jenis penapisan bagi meningkatkan lagi kebersihan air: Penapis Sedimen, Penapis Blok Karbo, dan Penapis PAC Nanotech

#10 3 jenis suhu untuk dipilih: Suam (Ambient), Sejuk (Cold), dan Panas (Hot)

Katakan bye kepada pembaziran; ucapkan hello kepada penjimatan!

Water purifier JIKSOO Ria ni adalah tanpa tangki di mana ia memastikan air minuman sentiasa segar dan bersih tanpa bahan tercemar dan mikroplastik, di samping menggunakan lebih sedikit tenaga dan air daripada water purifier bertangki yang berada di pasaran sekarang.

Teknologi JIKSOO yang canggih dari SK magic ni boleh menjimatkan kos elektrik dengan hanya menggunakan 730Wh sahaja setiap hari bersamaan dengan 16 sen setiap hari dan RM5 sebulan dalam bil elektrik. Dan apa bezanya water purifier bertangki dan tidak bertangki?

Water purifier tanpa tangki JIKSOO Ria ni menjimatkan air dan tenaga, memungkinkan penjimatan kos elektrik berbanding water purifier bertangki lain yang ada di pasaran.

Ini kerana ia menggunakan pemampat penyongsang (inverter compressor) dengan teknologi penyejukan dan pemanasan segera yang menggunakan tenaga lebih sedikit. Dengan sistem ni, ia membolehkan korang menggunakan sumber air baru setiap masa!

Pencemaran bakteria dalam air yang disimpan di dalam tangki boleh terjadi sepantas 24 jam, walaupun tangki tersebut telahpun memenuhi piawaian penyimpanan air WHO.

Water purifier tanpa tangki JIKSOO Ria ini memberikan air segar mengalir melalui keluli tahan karat yang tahan lama, tidak seperti air bertakung dalam produk bertangki yang mendorong kepada pertumbuhan bakteria.

Kajian juga menunjukkan bahawa pencemaran mikroplastik di Malaysia semakin meningkat dan berleluasa dalam air minuman!

Teknologi JIKSOO yang canggih yang ada pada water purifier JIKSOO Ria ni menggunakan pensterilan UV automatik yang menghilangkan bakteria dan menyaring bahan tercemar dan sistem penyaringan nano dengan ukuran pori 0.0001nm, menjadikan water purifier JIKSOO Ria ni satu-satunya sistem tanpa tangki yang dapat menyaring 100% mikroplastik. Bukan itu sahaja, water purifier JIKSOO Ria ni juga dengan masa yang sama akan mengekalkan mineral-mineral penting untuk tubuh badan kita.

Hebat kan? Patutlah si Park Seo Jun ni suka gila dengan water purifier ni sebab dia dan keluarganya dapat minum air yang lebih segar, bersih dan selamat untuk diminum!

Nak minum air yang bersih dan bebas kuman? Jom try JIKSOO Ria pada harga RM75 sebulan je!

Ditawarkan pada harga yang mampu milik, ini akan mendorong rakyat Malaysia mengambil berat tentang air minuman diorang. Dengan ini bolehlah korang mengelak daripada terminum air dari sumber air bertakung yang merupakan kolam pembiakan bakteria dan alga, yang biasanya ada dalam water purifier bertangki yang lain.

jom nikmati momen magik dengan jejaka terhangat korea park seo jun

Kredit: SK magic Malaysia

So, hebatkan JIKSOO Ria ni? Jom dapatkan water purifier JIKSOO Ria ni pada harga sewa bulanan istimewa RM75 (harga pembelian RM3,800). Untuk info lanjut, layari laman web rasmi SK magic dan jangan lupa follow @myskmagic_di IG Facebook dan Youtube untuk info terkini!

ARTIKEL BERKAITAN