Bilik Tidur Nampak Basic Sangat? Makeover Bilik Korang Dengan 10 Hiasan Stylo Ni

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Kredit: Freepik

Korang happy tak dengan keadaan bilik tidur korang? Kalau korang rasa bilik korang nampak boring dan basic gila, apa kata korang buat makeover yang simple? Tak perlu keluar duit banyak-banyak! Tak semestinya kita kena beli barangan yang mahal untuk cantikkan sesuatu ruang.

Yang penting korang kena pandai mix and match selain menyerlahkan personaliti korang. Kalau korang nak bilik tidur korang nampak high taste, 10 hiasan yang stylo ni memang sesuai:

#1 Side table marble dengan kaki emas (RM60)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Fuh, nampak kelas beb! Confirm member-member korang ingat mahal.

Jom dapatkannya sekarang.

#2 Cermin emas bergantung (RM38.99)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Nampak nice sangat kat meja solek, disamping tumbuhan hijau kecil kat tepi ala hiasan minimalis.

Jom dapatkannya sekarang.

#3 Bekas barang kemas (RM16.91)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Susun semua barang kemas korang macam cincin dan rantai pada bekas yang menarik ni!

Jom dapatkannya sekarang.

#4 Hiasan seni dinding (RM32.99)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Hias dinding korang dengan lukisan seni yang menyedapkan pandangan.

Jom dapatkan sekarang.

#5 Karpet corak abstrak (RM55.72)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Comel gila karpet ni untuk bilik tidur korang.

Jom dapatkannya sekarang.

#6 Jam dinding marble (RM61.76)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Buat bilik korang nampak high class dengan jam dinding marble ni.

Jom dapatkannya sekarang.

#7 Rak dinding berbentuk geometrik (RM37.90)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Nak letak botol minyak wangi, cat kuku, krim malam, semuanya boleh! Tapi pastikan barang tu tak berat sangat tau.

Jom dapatkan rak ni sekarang.

#8 Dulang hiasan (RM51.90)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Letak alat solek, botol minyak wangi, aksesori, barang kemas, lilin dan apa saja yang sesuai.

Jom dapatkannya sekarang.

#9 Pasu bunga hiasan (RM82.80)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Pasu bunga hiasan berbentuk unik ni sememangnya menarik perhatian.

Jom dapatkannya sekarang.

#10 Rak hiasan dinding emas serbaguna (RM42.24)

bilik tidur nampak basic sangat? makeover bilik korang dengan 10 hiasan stylo

Nak gantung gambar, majalah, pasu, lampu, semuanya boleh!

Jom dapatkannya sekarang.

Macam mana? Ada apa-apa yang berkenan di hati tak?

ARTIKEL BERKAITAN