Yoon Eun Hye Nafi Pernah Bercinta Dengan Kim Jung Kook

Agensi Yoon Eun Hye menafikan khabar angin bahawa pelakon jelita itu pernah berpacaran dengan bintang Running Man, Kim Jong Kook pada masa lalu.

yoon eun hye nafi pernah bercinta dengan kim jung kook

Kedua-dua selebriti itu pernah membintangi program popular, X-Man yang mana mereka dikaitkan antara satu sama lain sehingga tercetusnya khabar angin percintaan.

17 Mei lalu, Yoon Eun Hye telah memuat naik video ke saluran YouTubenya, Eunhyelogin Yoon Eun Hye. 

Dalam videonya itu, dia menceritakan mengenai bekas teman lelakinya dan berkata, “Kebanyakan lelaki menghantar banyak mesej pada permulaan perhubungan, tetapi mereka mula menghantar mesej semakin sikit apabila masa berlalu. Itulah sebabnya wanita tidak dapat menahan rasa kecewa selepas menjadi tidak puas hati. Lebih baik jangan buat sesuatu yang anda tidak boleh ikuti kemudian,” katanya.

“Saya menulis semua mesej yang dihantar oleh teman lelaki saya setiap hari dalam buku nota kecil dan memberikan ia kepadanya supaya dia tidak menghantar mesej yang panjang dari awal. Dia juga seorang yang baik. Dia meminta maaf selepas melihat bagaimana mesejnya menjadi lebih pendek,” sambungnya.

Ramai wargamaya kemudian membangkitkan kebetulan antara hubungan Yoon Eun Hye dan Kim Jong Kook sebelum ini dengan klip dari program My Little Old Boy yang disiarkan pada Februari 2018, yang mana Jong Kook menyebut bekas teman wanitanya selepas menemui surat daripadanya di loteng.

Kongsi Jong Kook, “Ada ketika teman wanita saya menulis dengan tangan semua mesej yang saya hantar kepadanya setiap hari dan memberikannya kepada saya. Dia pernah memanggil saya ‘Putera’. Mesej saya semakin pendek. Kemudian, saya hanya menghantar, ‘Saya akan pergi ke gim’,” katanya.

Tambahan pula, video YouTube Yoon Eun Hye yang menyebut bekas teman lelakinya itu telah dipadamkan secara tiba-tiba sekaligus mencetuskan lebih banyak perhatian kepada khabar angin tersebut.

Bagaimanapun, jelas Yoon Eun Hye, “Saya tidak dapat tidak memadamkan video yang saya muat naik baru-baru ini kerana masalah berlaku dengan fail selepas muat naik.”

Mengenai perkara ini, wakil agensi Yoon Eun Hye menafikan khabar angin dating yang lalu, dengan menyatakan, “Pemadaman video itu tidak mempunyai sebarang kaitan langsung dengan Kim Jong Kook. Dalam kes video YouTube, terdapat banyak masalah, dan memandangkan kami telah memuat naik video setiap minggu selama lebih setahun, kami memutuskan bahawa kami memerlukan tempoh rehat, jadi kami sedang dalam proses menyemak semula video dan bersedia untuk Musim 2.”

Mereka meneruskan, “Ia tidak mempunyai kaitan langsung dengan isu yang dihadapi, malah sebelum video itu muncul, terdapat masalah dengan tarikh muat naik dan keadaan dalaman juga. Video itu telah dimuat naik dalam keadaan itu, tetapi video itu sendiri juga mempunyai masalah, jadi kami menurunkannya terlebih dahulu. Ia tidak pernah kerana artikel mengenai hubungan masa lalu diterbitkan. Ia hanya satu kebetulan.”


Sumber: [1]