Yoo Jae Suk Pernah Minta Maaf Pada Yoon Eun Hye Sebab Selalu 'Petik' Namanya Dalam Running Man

Anggota Running Man, Yoo Jae Suk mengaku bahawa dia pernah meminta maaf pada pelakon Yoon Eun Hye kerana sering ‘mengusiknya’  dan ‘memetik’ namanya dalam rancangan tersebut.

yoo jae suk pernah minta maaf pada yoon eun hye sebab selalu 'petik' namanya dalam running man

Menerusi episod terbaru Running Man yang disiarkan pada 5 Disember lalu, kesemua anggota rancangan tersebut perlu menyertai satu misi yang mana mereka dikehendaki bercakap tentang seseorang di hadapan mereka ketika mengenakan fon kepala.

Apabila tiba giliran Kim Jong Kook memakai fon kepala, Yoo Jae Suk mula membawa nama Yoon Eun Hye dalam perbualan.

“Saya mendapat teks daripada Eun Hye. Saya berdebat sama ada saya patut menghubunginya atau tidak, tetapi akhirnya saya menghubunginya,” kata Yoo Jae Suk.

Kesemua anggota Running Man kemudian memeriksa Kim Jong Kook sekiranya dia boleh mendengar perkara yang diperkatakan Yoo Jae Suk, dan kemudian muncul pula Song Ji Hyo yang bertanya, “Adakah awak suka saya atau adakah awak suka Yoon Eun Hye?”

Bagaimanapun, Kim Jong Kook yang sebenarnya telah mematikan muzik pada awal permainan tersebut terdengar keseluruhan perbualan mereka dan berkata kepada Yoo Jae Suk, “Jangan bercakap tentang perkara ini di televisyen.”

Sebagai tindak balas kepada teguran tersebut, Yoo Jae Suk kemudian berpura-pura seolah-olah dia sedang menghadapi masalah dan berkata, “Saya akan memadamkan nombor telefonnya, tuan. Kami tidak bercakap sejak itu, tuan. Saya gembira untuk bercakap dengannya buat kali pertama selepas beberapa ketika, jadi kami bercakap tentang perkara seperti itu. Saya meminta maaf kepadanya dan dia berkata tidak mengapa, tuan.”

 

Sumber: [1]