Video Tiktok Ahli Running Man, Ju Suk Jin Miming Lagu Indonesia Buat Ramai Terhibur

Keletah dan karakter setiap ahli Running Man sentiasa menghiburkan. Tak kering gusi dibuatnya ketika menonton rancangan program realiti Running Man ni kan?

video ahli running man, ju suk jin main tiktok miming lagu indonesia

Terbaru, video TikTok Ji Suk Jin ‘miming’ lagu Izinkan nyayian Thomas Arya & Iqa Nizam trending di Twitter. 

Rata-rata terhibur dengan video tersebut. 

Bila je yang tak kelakar mamat ni. Dengan filter mulut besarnya, memang terhibur! 

video ahli running man, ju suk jin main tiktok miming lagu indonesia

Rasa lagi teruja bila dengar lagu yang Ji Suk Jin ‘miming’  tu lagu dari negara jiran kita, Indonesia. Awesome lah! 

Tengok ni.

Ni lagu asal yang Ji Suk Jin miming tu. Kitorang share video muzik untuk korang tengok.

ARTIKEL BERKAITAN