Dah Tak Macam Dulu, Strim Pelbagai Rancangan Asia Terhebat Dengan Astro Baharu!

Penyedia perkhidmatan televisyen bersatelit dan radio berbayar pertama di Malaysia, Astro, kini telah menyediakan lebih banyak rancangan Asia premium kepada semua penggunanya.

dah tak macam dulu, strim pelbagai rancangan asia terhebat dengan astro baharu!

Daripada rancangan K-drama terhangat, sehingga kepada rancangan Bollywood yang hebat, pengguna Astro boleh mendapat akses kandungan premium pada Ultra/Ulti box mereka dengan aplikasi seperti Viu, TVBAnywhere+, iQIYI, WeTV dan ZEE5.

 

Berikut adalah antara rancangan Asia terbaik yang disediakan di Astro sepanjang Julai ini:

•    K-Drama yang dinanti-nantikan: Numbers yang dibintangi Kim Myung-soo dari INFINITE dan siri komedi bergenre dendam Delightfully Deceitful di Viu.

•    Program Bahasa Cina yang wajib ditonton: Drama fantasi Snow Eagle Lord dan kisah remaja yang menginspirasikan Where Dreams Begin di WeTV; siri fantasi percintaan Beauty of Resilience di iQIYI; dan siri supernatural Hong Kong Unchained Medley di TVBAnywhere+.

•    Rancangan tempatan baharu untuk ditonton tanpa henti: thriller psikologi Alter-Naratif dan romantik komedi Journal Sarahaeyo di Viu.

•    Untuk peminat hiburan dari India: Biopik Hindi berdasarkan chef ikonik India Tarla, drama aksi Tamil Kathar Basha Endra Muthuramalingam (tayangan perdana pada 7 Julai) dan rancangan komedi Telugu Maya Bazaar – For Sale (tayangan perdana pada 14 Julai) di ZEE5.

•    Rancangan lain yang anda perlu tonton: Siri percintaan Indonesia Mozachiko di WeTV dan Marriage With Benefits di Viu.

dah tak macam dulu, strim pelbagai rancangan asia terhebat dengan astro baharu!

Untuk anda yang ingin mendapatkan akses ke dunia hiburan Asia melalui aplikasi ini menerusi Astro, boleh dapatkan penjimatan terbaik seperti berikut:

dah tak macam dulu, strim pelbagai rancangan asia terhebat dengan astro baharu!

Astro Baharu. Tak Macam Dulu. WhatsApp “Nak Astro” ke 03-9543 3838 atau layari www.astro.com.my untuk melanggan. Untuk maklumat lanjut tentang aplikasi penstriman, sila ke https://products.astro.com.my/apps.