Banyak Program Terhebat Korea Hanya di Astro Bulan Mac! Jom Lihat Senarai Disini

Peminat hiburan Korea boleh berhibur dengan pelbagai drama, filem dan program yang ditayangkan di Astro sepanjang Mac ini!

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Menerusi KBS World (Saluran 392 HD), tvN (Saluran 395 HD) K-Plus (Saluran 396 HD) dan tvN Movies (Saluran 416 HD), para pelanggan dapat menikmati tayangan perdana drama, filem dan program pelbagai Korea, termasuk:

 

o     Drama misteri komedi Brain Works, menampilkan Jung Yong Hwa, Cha Tae Hyun, Kwak Sun Young dan ramai lagi, bermula 14 Mac di KBS World (Saluran 392 HD).

o     Drama seram Woman In A Veil, membariskan Shin Go-Eun, Lee Sun-Ho, Choi Yoon-Young dan ramai lagi, bermula 21 Mac di KBS World (Saluran 392 HD).

o     Drama komedi Unlock My Boss, dibintangi Chae Jong-Hyeop, Seo Eun-Su, Park Sung-Woong dan ramai lagi, bermula 7 Mar di K-Plus (Saluran 396 HD).

o     Program pelbagai Europe Outside Your Tent: Spain, menampilkan Cho Jin-woong, Choi Won-young, Park Myung-hoon, Kwon Yul, bermula 8 Mac di tvN (Saluran 395 HD).

o     Program pelbagai muzik I Can See Your Voice 10, dihoskan oleh Kim Jong-Kook, Yoo Se-yoon dan Leeteuk, bermula 31 Mac di tvN (Saluran 395 HD).

o     Filem komedi politik Honest Candidates 2, dibintangi Ra Mi-Ran, Kim Yu-Yeol, Yoon Kyung-Ho dan ramai lagi, pada 11 Mac di tvN Movies (Saluran 416 HD).

o     Filem jenayah percintaan Good Deal, menampilkan Jeon Suk-Ho, Tae In-Ho, Cho Seong-Ha dan ramai lagi, pada 18 Mac di tvN Movies (Saluran 416 HD).

o     Filem jenayah seram Confession, membariskan So Ji-Sub, Kim Yun-Jin, Nana, Choi Kwang-Il dan ramai lagi, pada 25 Mac  di tvN Movies (Saluran 416 HD).

 

Nota: Sila rujuk senarai di bawah untuk maklumat lanjut.

 

Brain Works [Tayangan Perdana]

14 Mac, Selasa & Rabu, 10.05 malam di KBS World (Saluran 392 HD)

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Siri detektif khas tentang neurosaintis dan detektif yang bekerjasama untuk menjayakan niat jahat sebagai matlamat akhir yang memberi keadilan kepada mereka.

.

Woman In A Veil [Tayangan Perdana]

21 Mac, Isnin - Jumaat, 9.25 malam di KBS World (Saluran 392 HD)

 

Seorang wanita menjadi buta dan mengalami sindrom suka menyendiri disebabkan oleh suaminya yang mempunyai perempuan simpanan. Apabila dia terlibat dengan seorang pewaris yang memiliki segala-galanya, dia berusaha membalas dendam untuk mencari keadilan dan cinta.

.

Unlock My Boss [Tayangan Perdana]

7 Mac, Selasa & Rabu, 9.15 malam di K-Plus (Saluran 396 HD)

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Kim Sun-joo ialah pencipta berbakat yang mengubah imaginasi menjadi realiti. Selepas dikejar oleh seseorang yang ingin melihat di mati, dia bangun dan mendapati dirinya terperangkap di dalam telefon pintar. Park In-sung ialah seorang pemuda rajin yang berasal dari keluarga miskin. Dia mengambil telefon pintar aneh itu secara kebetulan. Di bawah arahan Sun-joo, In-sung menyelinap masuk ke pejabat ketua pegawai eksekutif dan memulakan pencarian kebenaran.

.

Europe Outside Your Tent: Spain [Tayangan Perdana]

8 Mac, Rabu, 10.30 malam di tvN (Saluran 395 HD)

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Nikmati lawatan maya bersama 4 pelakon! Mereka akan melakukan perjalanan di Sepanyol – menyewa kereta dan bukannya kereta api, menginap di tapak perkhemahan bukannya di hotel dan makan di pasar tempatan dan bukannya restoran.

.

I Can See Your Voice 10 [Tayangan Perdana]

31 Mac, Jumaat, 10.30 malam di tvN (Saluran 395 HD)

 

I Can See Your Voice kembali untuk Musim ke-10! Sertai hos dan tetamu selebriti istimewa untuk meneka peserta yang berbakat atau tidak dengan hanya melihat dari penampilan mereka!

.

Honest Candidates 2  [Tayangan Perdana]

11 Mac, Sabtu, 10 malam di tvN Movies (Saluran 416 HD)

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Joo Sang-sook gagal memenangi pilihan raya datuk bandar Seoul akibat menceritakan kebenaran sebenar di saluran televisyen tempatan, tiba-tiba dia menjadi perhatian ramai selepas menyelamatkan seorang lelaki muda daripada lemas.

.

Good Deal [Tayangan Perdana]

18 Mac, Sabtu, 10 malam di tvN Movies (Saluran 416 HD)

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Kisah tentang barangan terpakai yang menyatukan masyarakat dari pelbagai lapisan bermula apabila seorang kanak-kanak cuba membeli jaket besbol terpakai daripada bekas pemain besbol.

.

Confession [Tayangan Perdana]

25 Mac, Sabtu, 10 malam di tvN Movies (Saluran 416 HD)

banyak program terhebat korea hanya di astro bulan mac! jom lihat senarai disini

Seorang lelaki menjadi suspek dalam pembunuhan tertutup meminta bantuan daripada peguam untuk membuktikan dia tidak bersalah. Apabila mereka mula menyusun teka-teki menyelesaikan masalah, kebenaran perlahan-lahan terungkai.

 

Layari laman web https://www.astro.com.my untuk maklumat lanjut!