PPV Mega Stadium Nasional Bukit Jalil Dah Dibuka

Fasa ketiga vaksinasi Covid-19 di Lembah Klang telah pun bermula semalam.

Yang macam semua tahu, fasa ni untuk golongan dewasa 18 tahun ke atas.

ppv mega stadium nasional bukit jalil dah dibuka

Keutamaan diberikan kepada mereka yang dah mendaftar sejak 23 Februari lalu dengan konsep first come, first serve.

PPV Stadium Nasional Bukit Jalil ni besar sangat dengan anggaran 10,000 suntikan vaksin boleh diberikan dalam masa sehari!

ppv mega stadium nasional bukit jalil dah dibuka

Wahh makin cepat la proses vaksinasi negara dan lagi cepatlah kita dapat capai imuniti kelompok kan 😊

Bagi sesiapa yang dapat janji temu di PPV Stadium Bukit Jalil, ini perkara yang korang perlu tahu :

ppv mega stadium nasional bukit jalil dah dibuka

Senang kan kalau dah ada panduan siap-siap macam ni 😊

Jangan lupa check janji temu vaksinasi di MySejahtera, okay.

Mana tahu korang akan dipanggil dalam masa terdekat ni!

 

Oleh: Izzati Amir

ARTIKEL BERKAITAN