Nikmati Sehingga 88% Diskaun Beserta Penghantaran Percuma Dengan 9.9 Flash Sale Go Shop

Go Shop teruja untuk mengumumkan kempen 9.9 Flash Sale dan Pesta Pertengahan Musim Luruh dengan membawa pelbagai tawaran menarik kepada para pelanggan. Kedua-dua perayaan ini menjanjikan pengalaman membeli-belah yang tidak dapat dilupakan dengan gabungan penjimatan luar biasa dan kemeriahan perayaan.

nikmati sehingga 88% diskaun beserta penghantaran percuma dengan  9.9 flash sale go shop

Dari 8 hingga 10 September, Go Shop menawarkan diskaun sehingga 88% untuk pelbagai jenis produk dan penghantaran percuma, menjadikan Flash Sale ini sebagai impian yang menjadi nyata kepada setiap penggemar beli-belah. Saksikan rancangan secara langsung istimewa pada 9 September, jam 10 pagi di Astro saluran 111 di mana hos akan mempamerkan tawaran terkini dan terhebat yang ada. Para pelanggan boleh mendapatkan tawaran hebat untuk produk yang ada seperti set The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste, Rak Utiliti 3+4 Tingkat, Beg British Polo Debby, Pembuat Gula-gula Kapas Princess, Kombo Bertih Jagung Bell dan set mandian badan Citrus Olive dan Argan Oil Chriszen.

 

Raikan kemeriahan Festival Pertengahan Musim Luruh dengan Go Shop dari sekarang hingga 29 September 2023 dan nikmati pilihan kuih bulan yang menarik daripada jenama terkenal seperti Duria, Tai Thong, Imperial Patisserie Hong Kong, Yu Ai, Purple Cane dan Hong Kong Bay. Para pelanggan boleh menggunakan kod ‘MOON66’ untuk menikmati diskaun RM66 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM550. Sementara itu, para pelanggan turut akan menerima Set 6-dalam-1 Duria Signature Musang King Snowy Skin Mooncake bernilai RM138 secara percuma apabila mereka berbelanja minimum RM500 untuk produk Duria.

 

Untuk maklumat lanjut, layari www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan Apple App Store.