Menangi Sebahagian RM5,500 Dengan Peraduan ‘Cari Kereta’ di Astro Radio!

Astro Radio mempelawa semua rakyat Malaysia untuk mengambil bahagian dalam peraduan ‘Cari Kereta’, dari sekarang hingga 16 April 2023 dan berpeluang membawa pulang sebahagian wang tunai sebanyak RM5,5000 dengan mencari sebuah kereta yang dibalut dengan mana-mana logo jenama Astro Radio: ERA, SINAR, GEGAR, ZAYAN, Hitz FM, Mix FM, Lite FM, MY, MELODY, GOXUAN dan RAAGA.

menangi sebahagian rm5,500 dengan peraduan ‘cari kereta’ di astro radio!

Setelah temui kereta tersebut di sekitar Semenanjung Malaysia, peserta perlu:

o Ambil gambar anda bersama kereta yang dibalut dan muat naik gambar tersebut di Instagram. Akaun peserta mestilah dalam mod umum (public).

o Peserta perlu berikan slogan kreatif yang asli serta meletakkan tanda pagar jenama Astro Radio yang sesuai dengan kereta yang ditemui. Senarai tanda pagar untuk digunakan seperti berikut:

i. Jenama radio Melayu: #CariKeretaERA, #CariKeretaSINAR, #CariKeretaGEGAR, #CariKeretaZAYAN

ii. Jenama radio Inggeris: #HITZSpotTheCar, #MIXSpotTheCar, #LITESpotTheCar

iii. Jenama radio Cina: #MYSpotTheCar, #MELODYSpotTheCar, #GOXUANSpotTheCar

iv. Jenama radio Tamil: #RAAGASpotTheCar

• Seorang pemenang dari setiap 11 jenama Astro Radio akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM500 dan pemenang akan dimaklumkan menerusi mesej langsung di Instagram.

 

• Peserta boleh menghantar beberapa penyertaan untuk peraduan ‘Cari Kereta’, hanya seorang pemenang dengan gambar terbaik dan slogan kreatif, dari setiap 11 jenama radio berpeluang untuk menang. 

 

• Untuk maklumat lanjut, layari jenama-jenama Astro Radio di Instagram dan laman rasmi.