Pertama Kali Hadir Met Gala, Johnny Suh Diangkat Sebagai Individu Paling Hangat Diperkatakan

Johnny Suh, yang juga ahli kumpulan K-Pop NCT menjadi tetamu lelaki yang paling disebut-sebut di media sosial di Met Gala 2022 menerusi penampilan sulungnya dalam acara berprestij itu pada Isnin lalu.

pertama kali hadir met gala, johnny suh diangkat sebagai individu paling hangat diperkatakan

Menurut data yang dikumpulkan oleh firma pemasaran dan penyelidikan Netbase Quid, Johnny disebut lebih 240,000 kali di media sosial, menjadikannya selebriti yang paling banyak diperkatakan pada keseluruhan acara terbabit.

Johnny malah berjaya menewaskan hos bersama Met Gala, Ryan Reynolds dan Blake Lively, yang masing-masing mencatatkan 48,000 dan 240,000 sebutan.

Pun begitu, Johnny menerusi temu bual bersama Teen Vogue selepas acara itu, mengaku bahawa dia benar-benar gementar untuk berjalan di permaidani merah acara tersebut.

“Saya tidak tahu apa yang akan berlaku di sana,” katanya sambil menjelaskan bahawa dia benar-benar bimbang untuk berada di acara itu berseorangan.

“Saya fikir ia sebenarnya luar biasa, untuk mengatakan sekurang-kurangnya. Saya tidak pernah tahu ini akan berlaku,” sambung Johnny.

“Dan sekarang ia berlaku, ia masih agak sukar dipercayai. Saya pasti bahawa saya akan melihat kembali pada hari ini seperti tahun-tahun dari sekarang dan kekal mengingati setiap detiknya. Begitulah kesannya kepada saya, dan ia juga merupakan Met Gala pertama dalam hidup saya,” katanya.

 

Sumber: [1]