Johnny Depp Jelas Sebab Pertahan Perkahwinan Dengan Amber Heard, “Ayah Saya Begitu..."

Pelakon popular dunia, Johnny Depp mendedahkan bahawa dia hanya kekal dalam hubungan bersama Amber Heard yang melibatkan keganasan rumah tangga, kerana dia berniat untuk membuat perkahwinan mereka berjaya.

johnny depp jelas sebab pertahan perkahwinan dengan amber heard, “ayah saya begitu...

Semasa meneruskan keterangan saksinya di Fairfax, Virginia pada Rabu, Depp, 58, berkata bahawa Heard, 35, akan memukulnya dalam kekecewaan dan kemarahannya.

“Ia boleh bermula dengan tamparan, ia boleh bermula dengan pukulan, ia boleh bermula dengan melemparkan alat kawalan jauh TV ke kepala saya…,” katanya, mendakwa tingkah lakunya menjadi malar semasa pertengkaran mereka.

Apabila ditanya oleh peguamnya mengapa dia tidak meninggalkan Heard pada masa penderaan itu didakwa berlaku, Depp berkata “Mengapa saya kekal? Saya rasa kerana ayah saya kekal dalam perkahwinannya yang mendera… Dan saya tidak mahu gagal. Saya mahu mencuba untuk membuatnya berjaya.

“Saya fikir mungkin saya boleh bawa dia pergi. Kerana Amber Heard yang kenal pada tahun pertama, setahun setengah bukan seperti ini, tiba-tiba menjadi seorang lawan. Ia bukan kekasih saya, dia sudah menjadi lawan saya,” katanya.

Depp turut menambah, “Saya sendiri tidak pernah sampai ke tahap memukul Cik Heard dalam apa cara sekalipun, dan saya juga tidak pernah memukul mana-mana wanita dalam hidup saya.”

Heard dan Depp, yang bertemu ketika penggambaran filem The Rum Diary pada 2011 dan berkahwin pada 2015, berpisah pada Mei 2016, apabila Heard memohon perintah sekatan keganasan rumah tangga terhadapnya, menuduh Depp menderanya.

Depp menafikan dakwaan itu, dan bekas pasangan tersebut menyelesaikan perceraian mereka di luar mahkamah pada Ogos 2016.

 

Sumber: [1]

ARTIKEL BERKAITAN