Gempaknya Trailer Game Call of Duty Musim Kelima Ni!

gempaknya trailer game call of duty musim kelima ni!

Peminat video game mesti dah tahu kan Call of Duty dah nak masuk musim kelima dan telah pun dilancarkan pada 5 Ogos lepas.

Untuk musim ni, CoD memberikan kandungan yang baru dan lebih menarik di mana akan memberi pengalaman yang lebih gempak kepada pemain.

Btw, kalau korang tak tahu, menurut portal Forbes, size game ini agak besar. Forbes menyatakan  pengguna PS4 memerlukan free space sehingga 90GB. Jadi, kalau korang nak save game ni make sure korang ada banyak ruang lah.

Tapi apa yang menarik perhatian kami adalah trailer game ini. Kalau korang pernah main CoD yang musim-musim terdahulu, korang pasti akan terasa akan perbezaannya.

Sumber: FORBES

ARTIKEL BERKAITAN