Wanita Terkejut Didatangi Ed Sheeran Masa Karaoke Lagu Thinking Out Loud [Video]

Apa perasaan anda jika anda sedang menyanyi di bilik karaoke bersama rakan dan secara tiba-tiba penyanyi asal lagu berkenaan datang dan berada didepan mata anda ketika itu?

 

Itu yang benar-benar berlaku kepada seorang wanita ini apabila beliau sedang menyanyikan karaoke lagu berjudul Thinking Out Loud dan secara tiba-tiba penyanyi asal lagu berkenaan, Ed Sheeran muncul dibilik karaoke tersebut.

wanita terkejut didatangi ed sheeran masa karaoke lagu thinking out loud [video]

Menerusi Tiktok @nadskiw, kejadian dipercayai berlaku di Indonesia selepas wanita berkenaan bersama rakannya sedang berkaraoke dan kebetulan ketika itu mereka sedang menyanyikan salah satu daripada lagu popular Ed Sheeran.

 

Tidak semena-mena, Ed Sheeran dilihat muncul di bilik karaoke itu sambil diiringi pengawal peribadi, dilihat merakamkan momen indah itu menggunakan telefon bimbitnya.

wanita terkejut didatangi ed sheeran masa karaoke lagu thinking out loud [video]

"Ketika saya sedang berkaraoke, tiba-tiba artis itu datang kepada saya," tulis wanita itu pada kapsyen.

 

@nadskiw bener2 kaget bgt😭😭😭 #edsheeran ♬ original sound - 🦋🤍✨

 

Video berkenaan menjadi tular di media sosial dan mendapat pelbagai reaksi berbeza daripada warganet. Ada yang seakan tidak percaya dan ada yang berpendapat Ed Sheeran ini boleh berada di mana-mana lokasi.

 

Malah ketika di Malaysia, penyanyi itu turut dilihat berada di beberapa lokasi random seperti di kedai gunting rambut dan bermain badminton bersama pemain kebangsaan, Chan Peng Soon.

ed sheeran main badminton dengan pemain kebangsaan, chan peng soon di kl [video]

Baca: Ed Sheeran Main Badminton Dengan Pemain Kebangsaan, Chan Peng Soon di KL [Video]

 

Sumber: Tiktok