CL Dedah Bagaimana Dia Dapat Tahu 2NE1 Akan Dibubarkan

Bekas anggota kumpulan K-Pop popular 2NE1, iaitu CL membuka cerita tentang bagaimana dia pertama kali mendapat tahu tentang pembubaran kumpulan tersebut.

cl dedah bagaimana dia dapat tahu 2ne1 akan dibubarkan

Menerusi temu bual bersama AP Entertainment baru-baru ini, hos tersebut bertanya kepadanya, “Rakan sekerja saya menemu bual Minzy sejak dahulu, dan dia berkata bahawa dia (Minzy) mengetahui tentang pembubaran itu melalui media. Bagaimana pula dengan awak?”

CL kemudian menjawab, “Nah...Saya juga, sejujurnya.”

CL mengesahkan bahawa dia pertama kali mendengar berita itu melalui media, penyanyi itu menjadi emosi.

Tambahnya, “Saya berada di majlis makan malam, dan telefon saya meledak. Tetapi ya, situasi itu...Ia sangat menyayat hati saya.

“Tetapi seperti yang saya katakan, sekarang saya mempunyai kebebasan dan kawalan ke atas sekurang-kurangnya apa yang saya pilih untuk lakukan jadi ia adalah bab yang sangat menarik untuk saya.”

Terdahulu, 2NE1 dibubarkan secara rasmi pada November 2016 selepas tujuh tahun bergelar antara kumpulan popular dalam industri K-Pop.

Keempat-empat ahli kumpulan itu, bagaimanapun, sering meluahkan hasrat mereka untuk kembali bersama suatu hari nanti sebagai kumpulan lengkap.

 

Sumber: [1]