3 Gajet Yang Korang Tak Pernah Tengok Dan Sebenarnya Wujud!

Apa gajet atau alat teknologi paling pelik atau canggih yang pernah korang jumpa? So hari ni kitorang nak kongsikan 3 gajet yang paling mindblown dan confirm korang tak pernah tengok. Tapi gajet ni ada tau. Kalau ada duit lebih, boleh je korang beli sebab memang sangat bermanfaat.

 

1. Pelitup muka penapis udara

3 gajet yang korang tak pernah tengok dan sebenarnya wujud!

Musim-musim COVID-19 ni, pelitup muk dah jadi benda wajib. Kalau tak pakai siap kena saman lah. Tapi kalau korang nak pelitup muka yang lain daripada yang lain korang boleh cuba LG PuriCare di mana pelitup ni menapis udara yang masuk.

 

2. Mesin Cuaca Dan Suhu

3 gajet yang korang tak pernah tengok dan sebenarnya wujud!

Mesin ni sangatlah unik sebab korang boleh rasa dan tahu suhu dan cuaca di luar rumah. Kalau hujan, mesin ni akan keluarkan hujan. Kalau dekat luar panas, so korang boleh rasa tahap kepanasan tu macam mana. So boleh lah agak attire apa nak pakai.

 

3. TV Led Crystal Clear

3 gajet yang korang tak pernah tengok dan sebenarnya wujud!

Korang perlukan TV yang lain dari yang lain? Beli je TV Led Crystal Clear jenama Xiaomi Mi ni. So, kalau korang tengok, boleh lah dijadikan sebagai hiasan.

Sumber: The Gadget Flow

ARTIKEL BERKAITAN