Keseronokan Lebih Dengan Skrin Besar! Jom Terokai Dunia Hiburan Dengan Sooka TV Stick

Terokai dunia hiburan yang pelbagai dengan sooka TV Stick yang dilancarkan pada hari ini! Peranti penstriman inovatif ini mengubah pelbagai TV menjadi hab hiburan yang hebat, membolehkan para pelanggan menikmati kandungan sooka kegemaran mereka pada skrin besar. sooka TV Stick ini boleh didapati tanpa kos tambahan dengan Pelan Premium 12 bulan, dan para pelanggan akan menikmati penjimatan sehingga RM440, memberikan mereka pengalaman skrin besar dengan nilai terbaik. 

“Tahun lepas kami memperkenalkan pelan baharu untuk sooka dan pelan ini telah diterima baik oleh pengguna aktif bulanan (MAU) sooka dengan peningkatan sebanyak 23% kepada lebih 1 juta, serta pangkalan VIP kami lebih daripada dua kali ganda tahun ke tahun (YoY). 

Hari ini, kami meneruskan momentum itu dengan memperkenalkan sooka TV Stick untuk membawa aktiviti penstriman menerusi sooka ke tahap yang lebih tinggi di skrin besar. Dengan gabungan TV Stick ini bersama Pelan Premium sooka, semua rancangan kegemaran anda dan banyak lagi boleh ditonton pada satu plaform, menjadikan penstriman lebih mudah untuk para pelanggan kami.  

Di sooka, kami percaya bahawa hiburan haruslah mudah, menarik dan meluas, dan dengan sooka TV Stick, semuanya lengkap,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Astro, Euan Smith. 

Mengenai sooka TV Stick

Sooka TV Stick dikuasakan oleh Android TV OS oleh Google yang merangkumi arahan suara yang dikuasakan oleh Google Assistant, Google Play Store dan keupayaan untuk menghantar kandungan ke skrin besar. Dengan sooka TV Stick, anda boleh:

  • Nikmati kualiti gambar yang menakjubkan dengan penstriman definisi tinggi (HD) dan juga 4K UHD pada TV dan aplikasi yang serasi.

  • Pasang, Aktifkan dan Strim dalam Sesaat. sooka TV Stick adalah sangat mudah dan senang untuk  digunakan. Hanya pasangkannya ke TV anda, sambungkan ke Internet dan mulakan penstriman dalam beberapa saat.

  • Cari dengan mudah menggunakan alat kawalan jauh intuitif dengan keupayaan carian suara (tersedia untuk aplikasi terpilih).

  • Beribu Aplikasi, Pelbagai Kemungkinan. Tidak terhad kepada sooka sahaja, sooka TV Stick juga menawarkan hiburan tanpa henti dengan akses kepada aplikasi kegemaran anda seperti Disney+ Hotstar, Viu, YouTube dan banyak lagi, semuanya pada skrin besar.

Harga dan Ketersediaan

keseronokan lebih dengan skrin besar! jom terokai dunia hiburan dengan sooka tv stick

sooka TV Stick dijual pada harga RM349 dan dilengkapi dengan akses Premium sebulan, 24 saluran TV percuma, kandungan On Demand terpilih dan akses 3 bulan ke Disney+ Hotstar. Para pelanggan yang membeli pakej Pelan Premium 12 bulan pada harga RM579 akan menerima sooka TV Stick tanpa kos tambahan dan akses selama 3 bulan ke Disney+ Hotstar untuk nilai terbaik. 

Untuk menambah baik pengalaman skrin besar, sooka memperkenalkan Pelan Entertainment+ baharu. Dengan harga hanya RM 28/sebulan, pelan ini dicipta khas untuk para pelanggan yang ingin menikmati hiburan tempatan dan Asia yang terbaik melalui 53 saluran TV dan beribu rancangan On Demand. Sama ada pada peranti mudah alih atau skrin besar, Pelan Entertainment+ memastikan hiburan berkualiti sentiasa di hujung jari anda.

Semuanya memang ada di sooka! Muat turun aplikasi ini daripada Apple Store dan Google Play Store (untuk aplikasi peranti mudah alih) dan Samsung, LG, Xiaomi serta Google/TV Android (versi 8 dan ke atas) untuk TV Pintar. Untuk maklumat lanjut mengenai sooka dan sooka TV Stick, layari sooka.my/m/tv-stick.