Syarikat Ini Jual Sebotol Udara Segar Dengan Harga RM430

Siapa sangka dengan hanya menjual udara segar, anda boleh mengaut keuntungan yang sangat lumayan?

syarikat ini jual sebotol udara segar dengan harga rm430
 
Ia selepas syarikat yang berpangkalan di United Kingdom (UK), Coast Capture Air menjual sebotol udara segar dari pesisir pantai dengan harga AS$105 (kira-kira RM430) setiap satu, hingga menimbulkan kontroversi.
 
Menurut syarikat tersebut, mereka menyasarkan jualan kepada mereka yang berminat untuk menjadikan cenderahati, selain bagi memberi kesedaran mengenai kepentingan udara bersih.

syarikat ini jual sebotol udara segar dengan harga rm430

Namun siapa sangka, permintaan yang tinggi diterima syarikat terutamanya dari mereka yang tinggal di kawasan tercemar dan sanggup untuk membelinya bagi mendapat udara yang segar.
 
"Setiap botol kaca khas Coast Capture Air berisi udara pesisir segar terus dari garis pantai semula jadi dan semula jadi di Great Britain.
"Lokasi pengambilan udara pilihan kami di luar bandar iaitu kawasan tidak tercemar oleh manusia atau jentera, terpencil dan sukar dijejaki.
"Jadi, produk kami sangat berkualiti dan luar biasa kerana sumbernya dari Hartland Point, Pantai Cornish, Great Britain.
"Kami menempuh jarak panjang di Great Britain dan mengunjungi kawasan terpencil dengan keindahan semula jadi luar biasa. Daripada situ, kita dapat mengambil udara paling bersih," kata syarikat itu.

 
Tambah lagi, syarikat tersebut sentiasa memastikan udara yang dijual adalah berkualiti dan amat mementingkan kebersihan dalam setiap botol.

 
Sumber: Oddity Central
 
 

ARTIKEL BERKAITAN