“Dahlah Single Tak Ada Duit Pula Tu,” Suami Fatin Afeefa Raih Income Lebih RM75 Ribu Seminggu!

Pasangan bahagia, Fatin Afeefa dan Aliff Awang telah selamat mendirikan rumah tangga pada 30 Disember 2022 lalu.

“alhamdulillah, jangan lupa 26 januari naik mahkamah,” ucap adam shaz pada bekas isteri

Sejak dari itu, mereka dilihat sering berkongsi momen indah bersama sebagai pasangan suami isteri yang sah.

 

Terbaharu, menerusi Tiktok Live yang dibuat Fatin Afeefa beberapa hari selepas perkahwinan mereka, Aliff Awang telah berkongsi kasih dan romantik beliau sebagai suami kepada pelakon jelita ini.

“dahlah single tak ada duit pula tu,” suami fatin afeefa raih income lebih rm75 ribu seminggu!

Apa yang menarik perhatian netizen adalah, kenyataan yang dikeluarkan Aliff Awang atau lebih dikenali sebagai Opai yang mana beliau berjaya memperoleh pendapatan USD17,500 atau kira-kira RM75,915 seminggu.

“dahlah single tak ada duit pula tu,” suami fatin afeefa raih income lebih rm75 ribu seminggu!

“Dahla single, tak ada duit pula tu,” demikian menurut Opai dalam video yang dikongsi semula oleh pengguna Tiktok @yoursbabe_11.

 

@yoursbabe_11 Semoga bahagia selalu. #fatinafeefa #weddingvibes❤️❤️ #fyp #tiktokmalaysia #suamiistribahagia #artismalaysia ♬ original sound - Yours_

 

Hantaran itu mendapat pelbagai reaksi berbeza daripada netizen, dan ada yang turut menjadikan pasangan ini sebagai idola mereka.

 

Terdahulu, pasangan ini telah selamat bernikah dalam satu majlis tertutup pada 30 Disember lalu. Menurut Fatin Afeefa, beliau memilih Aliff Awang bukan kerana hartanya, sebaliknya disebabkan wajah Aliff yang comel dan handsome.

 

Sumber: Tiktok