Astro Raikan 25 Tahun Menghiburkan Rakyat Malaysia

Selama perjalanan hiburan Astro 25 tahun untuk rakyat Malaysia, kami berjuang dan berkembang setiap masa seiring dengan cara penyerapan informasi di kalangan pengguna TV, Radio dan Digital. Dengan perubahan dan perkembangan baru dalam tingkah laku pengguna, kami berusaha memberi perkhidmatan terbaik dan membawa jenama anda ke barisan hadapan pasaran, disokong oleh rangkaian pengguna besar di belakang Astro dan keseluruhan ekosistem media.

 

Memperkenalkan Tawaran 8.8 oleh Astro Media Solutions Untuk Mambantu Anda Pulih Lebih Pantas Dan Bangkit Lebih Kuat

Di Astro, kami berusaha menerokai and mencari peluang pemasaran baharu untuk membantu memperluaskan jenama anda di kalangan pelanggan baharu. Pandemik kali ini juga melahirkan trend penggunaan yang baharu. Kami akan bekerjasama dengan jenama anda untuk mengenalpasti kelompok sasaran baharu dan memahami keperluan mereka hari ini.

Hampir separuh daripada penduduk Malaysia telah menerima sekurang-kurangnnya 1 dos vaksin Covid 19. Sekarang, jenama anda pula perlu membina hubungan emosi baru dengan khalayak ini sama ada memberi ganjaran kepada pelanggan yang setia bersama anda dan mengenal pasti jenis pelanggan baharu anda.

 

Dos berganda, ransangan berganda

Sementara demam festival membeli-belah 8.8 masih hangat, kami melanjutkan Promosi 8.8 bersempana Ulang Tahun Astro Ke-25, tawaran rangsangan mega istimewa optimum yang menawarkan nilai terbaik untuk pelaburan media anda. Dengan diskaun extra 8% dan 25% spot ekstra untuk semua pakej off-the-rak di TV, Radio dan platform Digital.

astro raikan 25 tahun menghiburkan rakyat malaysia

Dengan kandungan yang dilokalkan di setiap platform penonton anda berada, pakej ini boleh menggandakan peluang perniagaan anda sampai kepada kumpulan sasaran. Dengan pelaburan kecil anda dapat publisiti besar dan tentunya dapat mempercepatkan pemulihan serta pertumbuhan perniagaan anda.

1. Contoh Tawaran: Pakej Gempak 2021

astro raikan 25 tahun menghiburkan rakyat malaysia

2. Contoh Tawaran: Pakej MyDunia Starter B

astro raikan 25 tahun menghiburkan rakyat malaysia

astro raikan 25 tahun menghiburkan rakyat malaysia

Tawaran ini terbuka kepada semua pengiklan dengan media orders baharu yang diterima pada 2 Ogos – 15 September 2021. Tertakluk kepada terma dan syarat.

#WeAreBetterTogether, hubungi team kami hari ini di mediasolutions@astro.com.my. Klik di sini untuk melihat kesemua pakej terbaik yang optimum untuk TV, Radio, Digital dan platform OTT. Sekiranya anda adalah SME, daftar sebagai ahli SME360 di sini untuk lebih banyak pakej pengiklanan dengan diskaun eksklusif sehingga 90% sesuai untuk semua jenis saiz perniagaan.

 

Terma dan Syarat:

  • Tawaran ini sah untuk semua pakej Astro off-the-rak untuk TV, Radio dan platform Digital.
  • Hanya sah untuk media orders BAHARU yang diterima pada 2 Ogos– 15 September 2021.
  • Tempahan berdasarkan siapa cepat dia dapat dan tertakluk kepada kekosongan inventori pada masa tempahan
  • Pengiklan boleh menebus 25% spots ekstra untuk mana-mana saluran yang telah ditempah dalam media order yang sama kecuali Astro Ria (6pm – 12am) dan Astro AEC (6pm – 12am).
  • Semua spots ekstra mesti ditebus bersama-sama dengan spots yang telah dibayar dan saluran yang ditempah dalam satu media order dan Astro tidak bertanggungjawab untuk mana-mana spots iklan yang tidak ditebus atas apa alasan sekali pun.
  • Semua spots hendaklah dimanfaatkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2022; tiada tempoh lanjutan akan diberikan untuk spots yang tidak digunakan.
  • Tawaran ini tertakluk kepada terma dan syarat pengiklanan, sila lawati  https://www.quake.com.my/advertising-terms-and-conditions untuk maklumat lanjut.