Song Ji Hyo Buka Cerita Pernah Merayu Pada 'Ex'

Setiap orang pasti mempunyai kisah patah hati masing-masing. Tidak terkecuali juga bintang Running Man, Song Ji Hyo yang baru-baru ini mengaku bahawa dia pernah kembali merayu kepada bekas teman lelakinya selepas mereka putus cinta pada satu ketika dulu.

song ji hyo buka cerita pernah merayu pada 'ex'

Menerusi episod terbaru program itu baru-baru ini, Ji Hyo dengan spontannya berkongsi, “Suatu ketika, selepas putus cinta, saya tidak merasakan apa-apa pada masa itu, sejujurnya. Saya tidak merasakan apa-apa pada masa itu semasa kami berpisah, dan saya tidak merasakan apa-apa selama beberapa hari selepas itu. 

“Tetapi tiba-tiba, secara tiba-tiba, angin mula bertiup, dan bau angin serta-merta membuat air mata saya mengalir. Saya mula sebak sehingga saya mula menangis, dan walaupun minda saya memberitahu saya tidak sepatut berbuat demikian, badan saya sudah pun menaiki teksi dan menuju ke rumah bekas teman lelaki saya,” katanya.

“Selepas saya sampai ke apartmennya, saya menekan loceng pintu, tetapi tiada sesiapa yang keluar,” sambungnya.

“Tiada sesiapa yang keluar, jadi saya terus memulas tombol pintu dan menangis, ‘Buka pintu. Saya di sini, buka pintu. Saya datang sini sebab saya rindukan awak.’ Tetapi tiba-tiba, pintu lif terbuka, dan bekas teman lelaki saya berjalan keluar.

“Ternyata saya berada di bangunan pangsapuri yang salah. Dia tinggal di bangunan pangsapuri sebelah, dan saya pergi ke nombor pangsapuri yang sama di bangunan yang salah.”

Ji Hyo kemudian menjelaskan bahawa dia telah menghubungi bekas teman lelakinya untuk memberitahu dia akan datang menemuinya dan setelah menunggu lama, dia mula tertanya-tanya sama ada dia secara tidak sengaja pergi ke bangunan pangsapuri sebelah.

“Dia kelihatan seperti malaikat kepada saya apabila dia keluar dari lif. Kami berpelukan di tempat kejadian dan kembali bersama lagi selepas itu,” tambahnya.

 

Sumber: [1]