Cristiano Ronaldo Pun Ditegur Dan Diminta Untuk Pakai Mask

cristiano ronaldo pun ditegur dan diminta untuk pakai mask

Face mask dah menjadi perkara asas di seluruh dunia. Ada negara yang dah mewajibkan memakainya ditempat terbuka.

Tapi, benda ni masih baharu kan so mesti ada yang pernah terlupa untuk pakai kalau keluar dekat mana-mana kan?

Macam tu lah yang berlaku pada pemain bola terkenal dunia, Cristiano Ronaldo. Ketika beliau sedang menyaksikan aksi rakan-rakan pasukannya di padang, tiba-tiba datang seorang petugas wanita dan menegurnya untuk memakai pelitup muka.

Selepas ditegur, CR terus mengambil pelitup muka di sebelah dan menyarung pada wajahnya. Simple je sebenarnya!

So, korang pun kalau ada orang yang tegur supaya korang pakai pelitup muka, make sure korang jangan marah ok?

Sumber: GIVE ME SPORT

ARTIKEL BERKAITAN