[Video] Inilah Nasib Seorang Ibu, Memang Kelakar

Kaum ibu pastinya sering berhadapan dengan situasi seperti wanita ini. Ashley Grander, ibu anak dua ini sampai terpaksa menguncikan diri di dalam pantri semata-mata nak makan candy.?

Kalau situasi melucukan seperti ini pernah terjadi kepada anda atau kenalan anda bolehlah share video kelakar ni dengan mereka.

Kata orang, jadi ibu bapa ni kena bekerja 24/7.?Sampai masuk toilet pun tak senang, budak-budak ni duk ketuk pintu sambil menangis cakap jangan tinggalkan dorang. HAHA! Situasi macam ni pernah tak jadi kat anda tak?