Video Terbaru Planet Earth 2, Singa Tergolek Disepak Zirafah

Oleh Syazwan Aizad. Sumber Complex Ingat lagi tak video biawak dikejar beratus ekor ular yang viral beberapa bulan lepas? Berdebar-debar je kan tengok video dari BBC tu. snake-lizard-main_759 BBC sekali lagi telah muat naik sebuah lagi video epik yang sempat dirakamkan oleh krew Planet Earth II. Seekor zirafah dilihat menyepak singa yang cuba menerkamnya hingga tergolek. screen-shot-2016-11-29-at-4-51-33-pm screen-shot-2016-11-29-at-4-51-42-pm screen-shot-2016-11-29-at-4-51-47-pm Siap kena pijak pula tu. Oh kesian. Agak-agak singa tu nak balas dendam tak nanti? d9a1d34d72688767dc418450fd266a8e