SYOK WEH!
Jom Lepak Dan Sertai Macam-macam Aktiviti Dengan Kitorang!

Korang mesti tahu dan nampak SYOK secara online je kan? Tapi, kitorang nak bagi korang peluang untuk bertemu dengan team kitorang! Waktu ni lah korang boleh tanya apa-apa sahaja tentang SYOK.

Dekat mana nak jumpa? SYOK WEH! Korang jangan risau sebab kitorang yang akan datang dekat korang.

Haaa ni tarikh dan tempat yang akan kitorang pergi.

 

Bulan November dan Januari ni, kitorang akan jelajah ke tempat korang. Kami akan berada di setiap tempat bermula jam 11 pagi hingga 9 malam. Setiap lokasi ada macam-macam aktiviti yang akan diadakan dan semestinya banyak hadiah yang kami nak bagi. Terdapat juga persembahan daripada artis-artis terkenal mengikut lokasi, antaranya Hael Husaini Ara Johari, Usop, Jacqueline Tiang dan pelbagai lagi. Korang punya penyampai radio kesayangan dari ERA, SINAR, GOXUAN, MY dan RAAGA juga akan turun.

Yang penting, korang kena download aplikasi SYOK untuk menyertai aktiviti-aktiviti di sana. Terdapat pelbagai permainan seperti SYOK Spin & Win yang mana korang berpeluang untuk memenangi hadiah berjumlah RM 1,000 dan barang-barang eksklusif. Lepas tu kitorang juga sediakan skrin interaktif untuk terangkan macam mana nak guna SYOK ni. Korang jangan risau, senang je aplikasi ni.

Bukan tu je, korang juga boleh jadi SYOK Influencer sebab kitorang sediakan 360 degree cam. Jadi, korang boleh ambil seberapa banyak gambar atau gif untuk korang upload dekat media sosial korang.

 

Ada banyak lagi aktiviti yang menarik.
Jadi, kalau nak tahu korang kena datang sendiri
ke SYOK WEH!

Jadi, plan dengan kengkawan dan keluarga korang.
Jumpa di sana tau! SYOK WEH!

Ada banyak lagi aktiviti yang menarik.
Jadi, kalau nak tahu korang kena datang sendiri
ke SYOK WEH!

Jadi, plan dengan kengkawan dan keluarga korang.
Jumpa di sana tau! SYOK WEH!

Google Play Store, Apple App Store
dan Huawei App Gallery