ERA
play
MY
play
HITZ
play
RAAGA
play
SINAR
play
MIX
play
LITE
play
MELODY
play
GEGAR
play
ZAYAN
play
Riang Raya
play
All radio stations

Show

Suara Hati - SYOK Podcast [BM]

SYOK PODCAST

Suara Hati - SYOK Podcast [BM]

SOCIETY & CULTURE

TENTANG

Podcast Suara Hati merupakan platform dimana kita mendengar rintihan dan luahan perasaan para pendengar SYOK. Semua kisah yang dikongsi adalah untuk dijadikan pengajaran dan tauladan.

SHARE THIS PODCAST:

SEMUA EPISOD

Apa yang kau cemburukan sangat dengan hidup aku ni? | Podcast Suara Hati EP13

Apa yang kau cemburukan sangat dengan hidup aku ni? | Podcast Suara Hati EP13

Dalam rumahtangga, pasti ada drama drama yang tak boleh dielakkan lagi. Sama seperti pendengar SYOK Podcast kali ini, entah kenapalah adik iparnya suka cari pasal? Jom dengarkan.

play

12 MIN • 10 May 2023


Hampir berkahwin dengan lelaki yang salah! Terima kasih COVID-19 | Podcast Suara Hati EP12

Hampir berkahwin dengan lelaki yang salah! Terima kasih COVID-19 | Podcast Suara Hati EP12

Kadang-kadang, ada malapetaka yang terjadi bukan untuk menguji kita, tapi untuk menyedarkan kita tentang kehidupan. Dengarkan kisah luahan hati seorang gadis yang berterima kasih kepada COVID-19.

play

11 MIN • 02 March 2023


Bila “crush” suka kawan kau, apa nak buat? | Podcast Suara Hati EP11

Bila “crush” suka kawan kau, apa nak buat? | Podcast Suara Hati EP11

Berbulan kenal, baru nak luahkan perasaan sekali dia dah sangkut dengan kawan sekolah. Apa nak buat dengan hati yang dah terluka ni? Jom dengarkan.

play

12 MIN • 02 February 2023


Ibu guna bomoh supaya ayah duduk rumah! | Podcast Suara Hati EP10

Ibu guna bomoh supaya ayah duduk rumah! | Podcast Suara Hati EP10

Bila tengok depan mata sendiri, ibu guna bomoh dan jampi supaya ayah duduk rumah, sampai trauma jadinya. Dengarkan perkongsian kisah mistik ini sekarang!

play

11 MIN • 26 January 2023


Mak tak restu kahwin dengan Indian tapi dengan orang putih lepas pulak | Podcast Suara Hati EP9

Mak tak restu kahwin dengan Indian tapi dengan orang putih lepas pulak | Podcast Suara Hati EP9

Perkahwinan adalah satu penyatuan yang diseru dalam mana-mana agama dan bangsa. Tetapi sayangnya dah tahun 2023, masih ada segelintir orang yang tidak boleh terima perkahwinan campur ni. Jom dengarkan isu ibu yang menolak pilihan anaknya kerana bukan sama bangsa.

play

13 MIN • 18 January 2023


TENTANG

Podcast Suara Hati merupakan platform dimana kita mendengar rintihan dan luahan perasaan para pendengar SYOK. Semua kisah yang dikongsi adalah untuk dijadikan pengajaran dan tauladan.

SHARE THIS PODCAST:

Anda mungkin berminat

Cerita Hantu Seram - SYOK Podcast [BM]
Bicara Dengan Langit - SYOK Podcast [BM]
Confession Bilik Gelap - SYOK Podcast [BM]
Muzik Roundtable - SYOK Podcast [BM]
Selebriti Podcast: Sherry Ibrahim - SYOK Podcast [BM]
Podcast Sembang Atas Dulang - SYOK Podcast [BM]
Selagi Bernyawa - SYOK Podcast [BM]
BolaTalk Malaysia - SYOK Podcast [BM]
Selebriti Podcast: Ara Johari - SYOK Podcast [BM]
ShawReel - SYOK Podcast [BM]
The Cadets Podcast - SYOK Podcast [BM]
Selebriti Podcast: Bell Ngasri  - SYOK Podcast [BM]