SYOK: Content Creator Baru Nak Up

Nak belajar macam mana jadi content creator daripada mereka yang power! Jom lah join. Percuma je

syok: content creator baru nak up

Korang yang nak jadi content creator tu, nak tak join kalau SYOK nak bagi peluang belajar macam mana proses penghasilan content serta sesi kongsi tips daripada Sofyank96, Munaabella dan Keanu Azman?

Kalau nak, isikan maklumat korang kat bawah ni jawab soalan dan lengkapkan slogan. Hantarkan penyertaan anda sebelum 16 Januari ini. Kalau terpilih, nanti kitorang akan call korang untuk sesi recording secara virtual menggunakan platform Stream Yard pada 19 Januari jam 6 petang! 

Apa tunggu lagi, sertai sekarang!

1. Siapakah 3 content creator yang terlibat dalam Content Creator Baru Nak Up ni?:


Muat turun terma dan syarat di sini

Tertakluk kepada terma dan syarat

ARTIKEL BERKAITAN