Meriahnya SYOK SYOK RIUH! Cepat, Korang Ada Sehari Lagi

 

meriahnya syok syok riuh! cepat, korang ada sehari lagi

Semalam telah berlangsungnya hari pertama SYOK SYOK RIUH di Sentul Depot, Sentul West. Walaupun mula pukul 4 petang, tapi pukul 3:30 pun crowd dah datang. Rugilah kalau korang yang lain tak datang. Banyak aktiviti yang menarik.

Haaa… Jangan risau, hari ni korang masih lagi ada peluang untuk ke sana. Bermula pukul 11:30 pagi sampai lah pukul 9 malam. Macam-macam aktiviti ada. Mencanting batik lah, mengurut lah, buat wau lah dan lain-lain lagi.

Kalau dah datang tu, jangan lupa singgah dekat SYOK. Sebab korang boleh menang macam-macam hadiah seperti t-shirt eksklusif, kupon roti canai dan teh tarik. Yang penting korang kena lah download aplikasi SYOK.

Jadi, apa lagi, gerak lah sekarang!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SYOK (@syok) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SYOK (@syok) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SYOK (@syok) on